by on June 29, 2024
77 views

Пресен Бял Трюфел ( Tuber Borchii ) - Трюфели, Диворастящи Гъби И ... Естетите в Италия включват трюфели екстракт маски и кремове за кожата. Много тънки парченца трюфел могат да бъдат поставени под кожата на пилето преди то да бъде изпечено. Трюфелът, заедно с краставицата и моркова, са едни от най-добрите храни, които съществуват, за да се грижат за кожата ни и още повече в месеците, когато слънцето удря най-много. Трюфелът е една от най-известните храни, които несъмнено съществуват в света. В света има много ферми за отглеждане на ценни гъби. Тогава са намерени големи количества трюфели и от бойци на тихия фронт ловците на подземни гъби у нас се превръщат в цяла армия, вече наброяваща десетина хиляди души. Трюфелите от пресни гъби могат да се приготвят сами за зимата, като се напълнят с калцинирано растително масло. Имайте предвид, че това проучване е проведено с помощта на силно концентрирани екстракти от трюфели. Освен това те се получават в малко страни по света, които отговарят на необходимите условия, за да могат тези гъби, които растат под земята, да се развият правилно. Трюфелите са вкусен вид гъби, често използвани в различни ястия.

Деликатесът е подходящ и за сосове, тестени изделия, ризота и ястия от месо или морски дарове. Специфичното пир белия трюфел е, че не може да се отглежда с лешник, а само с габър, дъб или бор. Все повече нараства интересът към култивирано отглеждане на фиданки от лешник, чиито трюфели са заразени с мицела на трюфел. Някога считано за скъпо лечение само за гурме ястия, сега има много начини да добавите трюфели към вашата диета, без да се налага да изпразвате банковата си сметка. Добре познатият в цял свят класически продукт Ви гарантира неизбежен успех във Вашата гурме кухня. Друго важно условие е стоката Ви да бъде качествена, което зависи от желанието и стремежът към успех на търговеца. В допълнение към своя отличителен вкус и аромат, трюфелите са и много хранителни, богати на антиоксиданти и могат да притежават антибактериални, противоракови и противовъзпалителни свойства. Трюфелите имат впечатляващ хранителен профил и са богати на важни витамини и минерали.
🇧🇪 Belgian chocolate truffels / Белгийски шоколадени трюфели
Имайте предвид, че хранителният профил може да варира при различните видове. В хода на по-нататъшните опити се оказало, че концентрацията на това вещество в трюфелите е толкова по-висока, колкото по-стара е гъбата. Ако те се открояват в някоя от групите, това е във витамин В, тъй като имам значително количество от тях. Придобиването на интересно количество трюфели не е лесно, тъй като логистиката, която трябва да се използва за тяхното получаване, не е лесна задача. Той има брутално количество минерали от всякакъв вид, въпреки че тези, които са най-присъстващи в трюфела, са калий, магнезий, фосфор и желязо. Те, разбира се, не са добра алтернатива, в случай, че искате да впечатлите Вашите гости и да доставите удоволствие на небцето си. Все повече ресторанти си поръчват от деликатеса. 1. Вдлъбнатини от порядъка на 0,5-0,6 м се правят в земята, като се поставят на разстояние 1-2 м една от друга. Лабораторията по приложна микология на Университета в Перуджа, Италия - една от малкото институции в Италия, занимаващи се със сертификацията на микоризиран с трюфели посадъчен материал. Количеството, което ще добавите, зависи от вкусовите Ви желания - достатъчно е да се добави една чаена лъжичка на няколко порции. Възпалението е жизненоважна част от вашата имунна функция, която помага да защитите тялото си от инфекции и болести.

Поради малкия си размер, те са особено подходящи за търсене и лов при различни терени. Качествата и ароматът му също отличителни, затова е и по-скъп, особено търсен и ценен. Ароматът му е особено интензивен и съчетава нотките на изсушени плодове, влажна почва, ягоди и какао. Трюфелите се комбинират с акациев мед в този ексклузивен премиум мед на френската медоносна къща Famille Mary. Това е тайната на Miel & Truffes - един от най-екстравагантните и луксозни пчелни продукти на френската медоносна къща Famille Mary. Miel & Truffes съдържа един от символите на френската гастрономия, черния трюфел от Перигор, известен още като „диамантът на кухнята". По време на Първата световна война повечето от горите бяха унищожени, тъй като. Той е находка за ценители, а подобна комбинация между изключителния аромат на деликатесния „крал на гъбите" със сладостта на меда не може да остави равнодушен нито един истински гурман и любител на изисканата храна, като в същото време ще възбуди любопитството на търсачите на нови кулинарни вкусове. Отглеждането на трюфели не е лесно, отнема много време и усилия, за да ги накара да произвеждат.
Be the first person to like this.